Bron: Kamerikse Weteringloop & Roeivereniging De Krom

Zoek jouw sport

Beweegroute Bredius

Ontspannen buiten bewegen op het prachtige landgoed Bredius. De oefeningen op de borden langs de speelweide helpen om spierkracht, conditie en balans te trainen.

Lees meer

Happy Dance (Happy Fit 4 U)

Heb jij plezier in dansen, hou jij van bewegen en wil jij je lekker vrij voelen? Dan ben je bij Happyfit4u van harte welkom. Wij geven dansles op maat! Met eigen inbreng, zoals muziekkeuze en dansstijlen.

Lees meer

Personal High Intensity Training (fit20)

Fit20 is een High Intensity Training (HIT) van 20 minuten per week. Hierbij willen we jouw spieren een optimale prikkel geven, zodat deze elke week steviger en sterker worden. Naast het sterker worden verhoog je ook elke week je energie niveau.

Lees meer

Pilates / Balance (Zumbafit)

Pilates is eigenlijk krachttraining zonder gewichtjes of accessoires. Je gebruikt dus je eigen lichaam om sterker te worden. Een bijeffect is dat je er mentaal ook sterker van wordt. Balance draait om balans, lenigheid en hoe je hierin kunt groeien.

Lees meer

Sixty Fit (Zumbafit)

Bij Sixty Fit gebruiken we gezellige muziek uit de jaren ’60 tot nu, de kracht- en conditieoefeningen worden afgestemd op de deelnemers. We hebben een binnen- en buiten ruimte en trainen met lichte gewichtjes en een matje. Het is een vrolijke les!

Lees meer

Stijldansen (Dansklub Promenade)

Promenade organiseert partner-danssport-cursussen op drie locaties.
– Maandagavond, St. Joseph, Montfoort.
– Woensdagavond, Grand Salon, Plein 7, Woerden.
– Vrijdagavond, Brediushonk, Woerden.
Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De danssport lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu.

Lees meer

Stoelyoga aan huis (Miracle Yoga & Klank)

Voor ouderen, mensen die moeilijk ter been zijn of herstellende van een operatie kan het een uitkomst bieden toch te blijven bewegen, want rust roest immers. Dit kan door simpele oefeningen op of achter de stoel of zelfs in bed te doen.

Lees meer

Yoga Therapie (Miracle Yoga & Klank)

Yoga therapie als 1 op 1 sessie in een fijne ruimte of bij je thuis. Miracle Yoga & Klank maakt geen onderscheid tussen man of vrouw, oud of jong, stijf of lenig, dik of dun, gezond of met beperkingen, gelovig of niet gelovig, iedereen is welkom en op zijn/haar manier deel te nemen aan mijn lessen.
Samen kijken wij naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Lees meer

Zumba (Zumbafit)

Zumba is een vrolijke dansles met gevarieerde muziek. We gebruiken vooral latin muziek, maar popnummers komen voorbij. We beginnen met een rustige opbouw en werken aan conditie met feestelijke muziek. Iedere les is anders!

Lees meer