Home | Sporten | Bewegen op muziek / zitdansen (Meer Bewegen Voor Ouderen)

Bewegen op muziek / zitdansen (Meer Bewegen Voor Ouderen)

Bewegen houdt u fit en gezond! Beweging vermindert onder andere de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en verschillende vormen van kanker. Wie regelmatig beweegt slaapt bovendien beter en is meer ontspannen. Daarnaast is samen met anderen bewegen ook nog eens heel gezellig!

Tijdens de lessen bewegen op muziek worden dansen uitgevoerd, terwijl u op een stoel zit. We doen altijd dezelfde dans op dezelfde muziek. Hierdoor ontstaat herkenning: als u de muziek hoort, weet u welke dans er komt. De herkenning zorgt ervoor dat u meer ontspannen bent tijdens het dansen.

We bewegen op leuke herkenbare muziek, zoals Elvis Presley, ABBA, een wals op muziek van André Rieu, of andere Nederlandstalige muziek.

De lessen Bewegen op muziek / zitdansen zijn op donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in Harmelen, in een zaal in Het Trefpunt, Iepenlaan 2. 

De kosten voor een les zijn € 4,00 met een strippenkaart voor 5 lessen. 

De lessen worden gegeven door Liesbeth van Beusekom, mailadres lvanbeusekom@hotmail.com, telefoonnummer 06-22527819.

Meer informatie of aanmelden? 

De docente voert deze MBvO-activiteiten zelfstandig uit. Voor aanmeldingen of meer informatie, kunt u contact opnemen met de docent via de genoemde contactgegevens.

 

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.