Home | Sporten | Stijldansen (Dansklub Promenade)

Stijldansen (Dansklub Promenade)

Promenade organiseert partner-danssport-cursussen op drie locaties. - Maandagavond, St. Joseph, Montfoort. - Woensdagavond, Grand Salon, Plein 7, Woerden. - Vrijdagavond, Brediushonk, Woerden. Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De danssport lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu.

Promenade organiseert partner-danssport-cursussen op drie locaties.

– Maandagavond, St. Joseph, Montfoort.
– Woensdagavond, Grand Salon, Plein 7, Woerden.
– Vrijdagavond, Brediushonk, Woerden.

Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De danssport lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu.

Instap cursus dansen

Heb jij in het verleden dansles gehad en heb je weer zin om te gaan dansen? Welkom. We geven je graag advies over de mogelijkheden. Jij bepaalt in welke lesgroep je instapt. Neem met ons contact op om je wensen te bespreken.

Promenade Trendclub

Heb je al veel danservaring dan kun je kiezen voor de Promenade Trendclub. Hierbij dans je je eigen dansprogramma en leren we je nieuwe trendy variaties die je aan je huidige dansprogramma kunt koppelen.

Probeer een korte cursus

Er zijn lesclubs voor beginners en gevorderden. Je leert goed dansen met leuke dansroutines in de Ballroom en Latijns Amerikaanse dansen. Wekelijks herhalen we nieuwe dansroutines. De beginnerscursus start in september. Een partner danscursus van 10 lessen kost 115,- per persoon tot december. Hierna kun je in januari deelnemen aan deel twee van de cursus. Je zit dus bij ons niet vast aan een heel jaar verplicht dansles.

Doe iets buiten jullie comfortzone.

Inschrijven voor de partner dansles gaat per paar. Individueel inschrijven kan onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een danspartner. Het geleerde in de praktijk brengen kan tijdens de gezellige Promenade openbare dansavonden en danscafés die worden georganiseerd.

Kenmerken

Sportaanbieder
Dansklub Promenade

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.