Home | Sporten | Fitness, Live Groepslessen, Squash, Kinderopvang en Wellness (Sportcity Woerden)

Fitness, Live Groepslessen, Squash, Kinderopvang en Wellness (Sportcity Woerden)

SportCity Woerden is er voor iedereen. Wij hebben moderne fitnessapparatuur en materialen van TechnoGym en meer dan 60 live groepslessen met instructeur. Seniorenfitness (Fifty-Fit), BodyPump, Krachttraining, HIIT, Dans, Spinning, Pilates en Yoga.

Alle nieuwe leden ontvangen van ons een telefoontje of mail waarin wij meer informatie geven over onze club en vragen of er behoefte is aan een intake afspraak met een fitnessinstructeur. Deze gaat samen met jou op zoek naar trainingsprogramma dat jij leuk vind om te doen en bij jou past. Dat doen wij voor jong, oud en ieder lichaamstype. Dit gaat verder dan alleen fitness want wij geven meerdere keren per dag Small-Group-Trainingen (mini-workouts) en laten je graag kennismaken met de meer dan 50 live groepslessen die wij per week geven.

SportCity is er voor iedereen. Denk aan de Fifty-Fit les die wij 3 keer per week geven. We hebben fitnessbegeleiding voor iedereen die dat nodig heeft. En we hebben de Squashlessen voor onze jeugd (speciale groepen voor jongens en voor meiden) en volwassenen.

De sportfaciliteiten zijn, ivm een trap, voor mensen in een rolstoel en anderen die niet kunnen traplopen niet bereikbaar.

Kenmerken

Sportaanbieder
Sportcity Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.