Home | Sporten | Fitness, Seniorenfitness (Fifty-Fit), Groepslessen, BodyPump, Dans, Zumba, Squash, Spinning, Yoga (Sportcity Woerden)

Fitness, Seniorenfitness (Fifty-Fit), Groepslessen, BodyPump, Dans, Zumba, Squash, Spinning, Yoga (Sportcity Woerden)

SportCity is er voor iedereen. Denk aan de Fifty-Fit les die wij 3 keer per week geven. De Squashlessen voor onze jeugd en de fitnessbegeleiding voor iedereen die dat nodig heeft.

Alle nieuwe leden ontvangen van ons een telefoontje of mail waarin wij meer informatie geven over onze club en vragen of er behoefte is aan een intake afspraak met een fitnessinstructeur. Deze gaat samen met jou op zoek naar trainingsprogramma dat jij leuk vind om te doen en bij jou past. Dat doen wij voor jong, oud en ieder lichaamstype. Dit gaat verder dan alleen fitness want wij geven meerdere keren per dag Small-Group-Trainingen (mini-workouts) en laten je graag kennismaken met de meer dan 50 live groepslessen die wij per week geven.

SportCity is er voor iedereen. Denk aan de Fifty-Fit les die wij 3 keer per week geven. We hebben fitnessbegeleiding voor iedereen die dat nodig heeft. En we hebben de Squashlessen voor onze jeugd (speciale groepen voor jongens en voor meiden) en volwassenen.
Ieder jaar hebben wij een squashcompetitie voor volwassenen met andere clubs en hebben wij een interne clubladder.

Kenmerken

Sportaanbieder
Sportcity Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.