Home | Sporten | Zumba (PlezierFit)

Zumba (PlezierFit)

Zumba is een vrolijke dansles met gevarieerde muziek. We gebruiken vooral latin muziek, maar popnummers komen voorbij. We beginnen met een rustige opbouw en werken aan conditie met feestelijke muziek. Iedere les is anders!

Zumba is een vrolijke danssport waarin je veel leert over de muzieksoorten, teksten en pasjes. Zumba is zo vrij dat we elke week wat anders kunnen doen. We beginnen met het rustig met het losmaken van de heupen volgens het Zumba systeem. En dan….feesten maar!

Salsa, Merengue, we wisselen het af met langzamere dansen zoals Cumbia en Reggaeton waarin we meer naar pasjes en technieken kijken. En we hebben vooral heel veel lol!

Ik werk als één van de weinige Zumba instructeurs met de ZIN app waardoor ik constant nieuwe dansen en muziek krijg aangeleverd, maar ik verzin ook eigen unieke dansjes. Natuurlijk doen we ook een passende cooling down.
Daarna drinken we samen nog even een gezellig kopje koffie of thee en we kijken alweer uit naar de volgende les. Je gaat lachend weer naar huis!

Kenmerken

Sportaanbieder
PlezierFit

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.