Home | Sporten | Wandelen (wandelgroep Samen sterk huis)

Wandelen (wandelgroep Samen sterk huis)

Wandelen is goed voor alles. Voor je longen, voor je hart- en vaten, voor je hersenen, voor je nachtrust, tegen depressie en tegen overgewicht. Als mensen samen wandelen is het ook nog eens heel gezellig en motiverend.

In Woerden zijn veel wandelgroepen actief, onder andere in Snel & Polanen en Waterrijk, Bomen- en Bloemenbuurt / Molenvliet Woerden en vanuit Welzijn Woerden. Ook het Samen sterk huis organiseert een wekelijkse wandelactiviteit.

Samen sterk huis heeft op maandagmiddag een speciale wandelgroep voor de doelgroep mensen die met kanker leven en/of hun naasten. De groep loopt onder professionele begeleiding van Antonio del Rosario of Gerard van der Plas.

De wandelgroep vertrekt om 13.30 uur bij het Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 en drinkt na afloop samen nog een kopje koffie/thee. De groep wandelt ongeveer 1 uur en dat is een wisselende route.

Deelname aan de wandelgroep is geheel gratis.

Als u interesse heeft om aan te haken en mee te wandelen, dan kunt u contact opnemen met het Samen sterk huis via telefoon of e-mail.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.