Home | Aanbieders | Samen sterk huis – Centrum voor leven met en na kanker

Samen sterk huis – Centrum voor leven met en na kanker

Over het Samen sterk huis

Het Samen sterk huis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten in de regio Woerden. Ons centrum biedt geen therapieën, maar ontmoetingen, begrip, huiselijkheid en activiteit. Onze gasten hebben te maken met de ziekte en de behandeling in elke fase, ook na genezing blijven ze vaak komen.

In het Samen sterk huis ben je te gast in een gezellige huiselijke omgeving. Het is een huis om gewoon even binnen te lopen! Een plek om op verhaal te komen of je verhaal te vertellen, een plek om je thuis te voelen.

We bieden een gevarieerd activiteitenprogramma en deelname is met uitzondering van het Samen sterk koor altijd gratis. Onze vrijwilligers werken vanuit de visie: ‘door kanker bewust leven’. Alles is erop gericht om je te laten ervaren hoe je ondanks je ziekte midden in het leven kunt blijven staan. En hoe je daarin de balans kunt (her)vinden.

Partners, familieleden en vrienden van mensen met kanker kunnen ook altijd met hun verhaal, hun vragen en hun ervaringen in het Samen sterk huis terecht, want ook voor hen heeft de situatie immers ingrijpende gevolgen. Wij willen een plek bieden waar een ieder zich thuis voelt. Kanker heb je niet alleen! (Bron: website van het Samen sterk huis).

Contact

E-mail: info@samensterkhuis.nl
Telefoon: 0348 - 447 643 | 06 – 14 00 44 96
Website: https://www.samensterkhuis.nl/

Bezoekadres

Wilhelminaweg 12
3441 XC Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.