Home | Sporten | Personal Training – Obstakel Gym (Fast Forward Sports)

Personal Training – Obstakel Gym (Fast Forward Sports)

Personal Training - Obstakel Gym is er voor jong en oud. Het zijn basistrainingen om jou bewust te maken van jouw eigen manier van bewegen, met als doel je weer lekker te voelen in je eigen lichaam en te bouwen aan je zelfvertrouwen.

In deze trainingen ontdek je waar je goed in bent, hoe jouw lichaam werkt, hoe je veilig je grenzen kunt verkennen en verleggen. Of je nu fitter wilt worden, wilt afvallen, revalideren (bijv. na een ongeluk, burn-out etc.) of een specifieke (wedstrijd)prestatie wilt leveren. Misschien wil je gewoon weer plezier hebben en beter zijn dan gister. Wij zijn er voor jou.

Obstakel Gym is voor ons een basisprogramma van de sport Parkour. Parkour is een sport waarbij de wereld je speeltuin is. We gaan kijken naar hoe jij beweegt in onze speeltuin. In onze Fast Forward Academy hebben we allemaal materialen waarmee we gaan ontdekken wat voor jou obstakels en hindernissen zijn. En vooral hoe we jou sterker en behendiger kunnen krijgen.

De eerste stap is een kennismaking en dan bespreken we waar je goed in bent.
Maar vooral ook: wat zou jij willen? En hoe train en leer jij zelf?

De trainers en coaches van Fast Forward Sports hebben verschillende trainings- & coachingstechnieken om je daarbij te helpen.

Of je nu kind bent of (jong) volwassen. Beperkt of niet. Een rugzak hebt of begaafd bent. Heb je hulp nodig om de volgende stap te nemen dan gaan wij samen aan de slag. Dit kan in een 1-op-1 training, met een buddy en zelfs in kleine groepen.

Kenmerken

Sportaanbieder
Fast Forward Sports

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.