Home | Aanbieders | Fast Forward Sports

Fast Forward Sports

Bij Fast Forward Sports houden we ons bezig met fit zijn en gezond voelen in je eigen lichaam. Door middel van het trainen van kracht, conditie en mobiliteit helpen je sterker te zijn en te voelen. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe, durf je steeds meer en kan je steeds meer.

Onze sporten zijn Freerunnen, Parkour en Obstakel Trainingen (OCR). In deze gymnastische ‘loopsporten’ leren we je hindernissen en obstakels te nemen op een vloeiende manier. Door middel van technieken zoals; vaults, jumps en tricks wordt er bijvoorbeeld over muurtjes en hekken gesprongen, aan steigerstangen gezwaaid. Doordat veiligheid voorop staat ziet het er heel spectaculair uit!
Toch gaat het niet om het vertonen van je kunstjes, maar juist om zelfbeheersing, het gevoel van vrijheid en het verleggen van grenzen. In de lessen en trainingen zullen we dan ook zeker werken aan conditie, kracht en lenigheid om uiteindelijk deze sport, ook buiten, veilig te kunnen beoefenen.

Met meer dan 400 leden hebben we een eigen professioneel ingerichte Fast Forward Academy waar we met jong en oud sporten. Freerunning, Parkour, Bootcamp (Functional Fitness), Obstacle Course Race training en Personal Training is waar we iedereen lekker mee in beweging houden. Onze trainers zijn opgeleid en gediplomeerd. Tevens werken we samen met diverse partijen, van sportmasseur, sportopleidingen tot aan sportbonden en dat zorgt voor de juiste kwaliteit waardoor we iedereen, ook als je revalideert of aan topsport doet, plezierig kunnen laten sporten.

Kom gerust een keer langs en voel je welkom.

Contact

Sportlocatie(s)

Pottenbakkersweg 1
3449 HZ Woerden

Bezoekadres

Pottenbakkersweg 1
3449 HZ Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.