Home | Aanbieders | Fast Forward Sports

Fast Forward Sports

In  de Fast Forward Academy houden we ons bezig met fit zijn en gezond voelen in je eigen lichaam. Door middel van het trainen van kracht, conditie en mobiliteit helpen je sterker te zijn en te voelen. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe, durf je steeds meer en kan je steeds meer.

Onze sporten zijn Parkour en functional fitness. En dit trainen wij in Bootcamp en Obstakel Trainingen (OCR). In deze vorm van gymnastische ‘loopsporten’ leren we je hindernissen en obstakels te nemen op een vloeiende manier. Door middel van technieken leer je bijvoorbeeld over muurtjes en hekken te springen, aan steigerstangen te zwaaien. Doordat veiligheid voorop staat ziet het er heel spectaculair uit!
Toch gaat het niet om het vertonen van je kunstjes, maar juist om zelfbeheersing, het gevoel van vrijheid en het verleggen van grenzen. In onze lessen en trainingen zullen we dan ook zeker werken aan conditie, kracht en lenigheid zodat je je veilig voelt om deze sport te kunnen beoefenen.

Met meer dan 350 leden hebben we een eigen professioneel ingerichte Fast Forward Academy waar we met jong en oud sporten.
In de trainingen Bootcamp (Parkour en Functional Fitness), Obstacle Course Race training, Obstakel gym en Personal Training is waar we iedereen lekker mee in beweging houden. Onze trainers zijn opgeleid en gediplomeerd. Tevens werken we samen met diverse partijen, van sportmasseur, sportopleidingen tot aan sportbonden en dat zorgt voor de juiste kwaliteit waardoor we iedereen, ook als je revalideert of aan topsport doet, plezierig kunnen laten sporten.

Kom gerust een keer langs en voel je welkom.

Contact

Sportlocatie(s)

Kuipersweg 27
3449 JA Woerden

Bezoekadres

Kuipersweg 27
3449 JA Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.