Home | Sporten | Personal Kids Training, sportdagen, kids sportlessen (Gym By Tim)

Personal Kids Training, sportdagen, kids sportlessen (Gym By Tim)

Met sportlessen, sportdagen en personal training wil gymleraar Tim Gras de Woerdense jeugd aan het bewegen krijgen. Enerzijds om hun fitheid te verbeteren, maar vooral door ze plezier te laten beleven aan met elkaar bewegen.

Sportdagen
De sportdagen van Gym by Tim staan voor lekker bewegen en veel plezier hebben! Kinderen maken op onze sportdag kennis met meer dan 10 verschillende sporten. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten en trainers. We maken er altijd een sportief feest van!
De sporten die op een sportdag langs kunnen komen zijn: voetbal, korfbal, handbal, hockey, atletiek, trefbal, softbal, bootcamp, dansen, flag football, volleybal en tennis.
De sportdagen worden georganiseerd bij voetbalvereniging VEP (Sportpark Cromwijck)

Kids sportlessen
Weet jij nog niet welke sport het beste bij jou past, sluit dan aan bij de sportlessen van Gym by Tim! Binnenkort kunnen kids van 6 t/m 12 zich aanmelden voor de sportlessen!

Personal Kids Training 
Ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Wil jij sterker worden, afvallen, meer uithoudingsvermogen krijgen of je zelfvertrouwen een boost geven?

​Bij de personal kids training staan we voor plezier in bewegen! Wij zorgen voor een gevarieerd trainingsaanbod en differentiëren naar de (sportieve) mogelijkheden van ieder kind. Zo werken wij gezamenlijk toe naar de doelen die wij met elkaar gaan stellen.

​Wij werken in kleine groepen van maximaal 4 kids, hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en werkt het samenwerken extra motiverend. De trainingen zullen plaatsvinden in de gymzalen van het Kalsbeek College locatie Bredius. De tijden van de trainingen zijn:

​Dinsdag         18:30 – 19:30
Donderdag    19:00 – 20:00

​Komen deze tijden niet goed uit? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag!

Kenmerken

Sportaanbieder
Gym by Tim

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.