Home | Aanbieders | Gym by Tim

Gym by Tim

Gym by Tim is een initiatief van Tim Gras, gymleraar op het Kalsbeek College in Woerden. Daarnaast geeft Tim ook al enkele jaren training aan de jeugd bij voetbalvereniging VEP. Hij is dit initiatief begonnen om kinderen meer te kunnen laten sporten. Sportdagen, personal training en kids sportlessen.

De personal training en groepslessen geeft Tim zelf. De sportdagen organiseert hij samen met Bart Holleman. Tim en Bart zijn ooit samen in één team als 5-jarige jochies begonnen met voetballen. Ze weten dus hoe het is om als kind lekker te mogen sporten. ​

In hun vrije tijd zijn ze beiden nog enorm actief als sporter. Hardlopen, fitness, sprinttriatlons etc. Daarnaast werken ze allebei dagelijks in een sportomgeving. Ze kunnen zich geen leven zonder sport voorstellen. Hun kennis, ervaring en enthousiasme brengen ze graag over aan de jeugd van tegenwoordig.

Hun doel? Kinderen plezier laten beleven door te sporten en bewegen. Gewoon lol hebben op het veld of in de zaal. Mét en zonder bal. En ondertussen gezond bezig zijn.

Contact

E-mail: info@gymbytim.com
Telefoon: +31 6 24880385
Website: https://www.gymbytim.com/

Bezoekadres

Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.