Home | Sporten | Gymnastiek, wandelen, fietsen, yoga (NVWO)

Gymnastiek, wandelen, fietsen, yoga (NVWO)

NVWO is een netwerk voor actieve, eigentijdse, en zelfbewuste vrouwen, van vijftig (50) jaar en ouder, waarbij de ontmoeting centraal staat. Door veel verschillende activiteiten te organiseren hoopt het netwerk bij te dragen aan de ontwikkeling, creativiteit en het sociale netwerk van haar leden.

De activiteiten, clubs en cursussen zijn alleen toegankelijk voor leden. U kunt overigens rustig een keer vrijblijvend naar onze activiteiten komen om te kijken of het netwerk iets voor u is. Op onze website: www.netwerkvrouwenwoerden.nl staat elke maand de agenda.

Er is werkelijk voor elk wat wils. Zo kunt u maandelijks lezingen en presentaties over actuele onderwerpen bijwonen. Mooie ontmoetingsmogelijkheden bieden de maandelijkse koffieochtend bij OOK, de zondagse koffie (eveneens maandelijks) en de georganiseerde 5 en 10 km-wandelingen. Ook fietstochten maken deel uit van het repertoire.

De ongeveer 15 clubs en cursussen hebben hun eigen tarieven. Ons aanbod bestaat o.a. uit: gymnastiek, yoga, wandelen van 5 km en 10 km, fietsen, luisteren naar muziek, eetclub, filmclub, tuinclub, koor, Spaans, kunst, leesclub en een gespreksgroep

Andere netwerkbrede activiteiten zijn de kerstlunch, de nieuwjaarsbijeenkomst, de slotbijeenkomst en de excursies.

 

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.