Home | Aanbieders | Netwerk Vrouwen van Woerden en omstreken

Netwerk Vrouwen van Woerden en omstreken

De NVWO (Netwerk Vrouwen van Woerden en omstreken) is toegankelijk voor elke vrouw. Zij kiest geen partij op levensbeschouwelijk gebied en onthoudt zich van partijpolitiek.

De vereniging NVWO heeft onder meer als doel:

– het omzien naar elkaar en gestalte geven aan betrokkenheid met elkaar;
– het bevorderen van de emancipatie en participatie van haar leden;
– het stimuleren van vrouwen om deel te nemen aan het maatschappelijk debat;
– het opkomen van de belangen van de consument;
– het gestalte geven aan solidariteit met vrouwen in kwetsbare posities.

Na betaling van het jaarlidmaatschap kan deelgenomen worden aan diverse clubs en cursussen. De clubs en cursussen hebben hun eigen tarieven. Ons aanbod bestaat o.a. uit: gymnastiek, yoga, wandelen van 5 km en 10 km, fietsen, luisteren naar muziek, eetclub, filmclub, tuinclub, koor, Spaans, kunst, leesclub en een gespreksgroep.

Er worden ook lezingen en excursies georganiseerd.

De activiteiten, clubs en cursussen zijn alleen toegankelijk voor leden. U kunt overigens  rustig een keer vrijblijvend naar onze activiteiten komen om te kijken of het netwerk iets voor u is. Op onze website: www.netwerkvrouwenwoerden.nl staat elke maand de agenda.

Historie
De vereniging Netwerk Vrouwen van Woerden en Omstreken (hierna: NVWO) is opgericht op 23 juli 2019. Deze nieuwe vereniging is ontstaan als gevolg van de afsplitsing en verzelfstandiging van het NVVH-Vrouwennetwerk afdeling Woerden. Ruim 85 jaar was deze afdeling aangesloten bij het Koninklijk NVVH-Vrouwennetwerk. Daar is per 31 december 2019 een eind aan gekomen. De activiteiten worden met ingang van 2020 ongewijzigd voortgezet, maar dan onder een andere vlag.

Contact

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.