Home | Sporten | Fietsen – Duofiets Woerden (gro-up buurtwerk)

Fietsen – Duofiets Woerden (gro-up buurtwerk)

Een initiatief van Silvia Borsboom, bewoner van het Schilderskwartier. Deze duofiets is er voor inwoners van de gemeente Woerden vanaf 65 jaar of mensen met een mobiliteits-beperking. De fiets kan samen met een maatje gebruikt worden. Als u zelf geen maatje heeft, kunnen wij u aan iemand koppelen. U kunt een leuke route fietsen, een ijsje halen in de stad, naar uw oude woning in de gemeente Woerden fietsen of gewoon een gezellig ommetje maken.

De duofiets kan maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ‘geleend’ worden bij de Plint tegen een bedrag van €1,- (u mag ook meer geven). U moet wel even reserveren.

Reserveren kan alléén op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bij de gastheren en gastvrouwen van de Plint. Dit kunt u aan de balie doen.

Er kunnen twee ritten per dag gemaakt worden, dus houd rekening met een wachttijd. De tijdsblokken zijn van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Houd Facebook duo-fiets Woerden in de gaten voor de meest actuele informatie en lees de voorwaarden, die zijn op aanvraag of bij de Plint beschikbaar.

Duofiets Woerden wordt uitgevoerd door vrijwilligers, met 1000x dank aan gemeente Woerden voor de fiets en mede mogelijk gemaakt door Buurtwerk Woerden en Philadelphia. 

Kenmerken

Sportaanbieder
gro-up buurtwerk Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.