Home | Aanbieders | MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen)

MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen)

Mocht het reguliere sportaanbod binnen de gemeente Woerden niet meer passend voor u zijn, dan worden er sportieve activiteiten aangeboden voor senioren door enthousiaste docenten. Dit is het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Alle activiteiten zijn erop gericht om actief mee te kunnen blijven doen in de samenleving en anderen te ontmoeten, het liefst in eigen wijk, buurt of dorp.

De docenten voeren deze activiteiten zelfstandig uit. Voor aanmeldingen of meer informatie, kunt u contact opnemen met de docent via de genoemde contactgegevens.

Ook mensen die beperkingen ondervinden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer zo snel of mobiel zijn, zijn hierbij van harte welkom!
Bewegen op muziek (Meer Bewegen voor Ouderen)

Bewegen zorgt voor een betere conditie, een kleinere kans op ziekten, ontspanning, beter slapen, minder kans op vallen, fitheid en vitaliteit. Samen bewegen is motiverend en vooral gezellig!
Ook in ‘Coronatijden’ kunt u bewegen! En natuurlijk houden wij ons daarbij aan alle regels.

Met ingang van 15 september organiseren we voor u op het Hofplein: bewegen op muziek! U kunt zelf kiezen op welke plek u mee wilt doen: op het veld in de binnen tuin of vanaf uw eigen balkon. Bij regen in de hal van Hofplein even nummers.

Doet u mee?
Wanneer: iedere maandag en woensdag van 16.00-16.30 uur
Waar: op het veld voor Weddesteyn of op uw balkon. Bij regen in de hal van Hofplein even nummers
Aanmelden bij MBvO docente: Liesbeth van Beusekom (06-22527819) en via e-mail: lvanbeusekom@hotmail.com
Kosten: Strippenkaart van 10 lessen voor €20,00
Koffie Fit 60+

Koffie Fit 60+ op maandagochtend van 9.30-10.15 uur bij Physical Fitness: oefeningen doen onder begeleiding van gymnastiek docente Liesbeth van Beusekom. De oefeningen zijn gericht om spierkracht, lenigheid, coördinatievermogen en evenwichtsgevoel te bevorderen. U doet dit samen met anderen in een groep, dat is beter vol te houden en gezelliger! De les duurt drie kwartier + zwemmen in 30 °C zwembad en een kopje koffie gratis! Speciaal voor 60+.

Meer informatie? E: lvanbeusekom@hotmail.com M: 06 22527819

Contact

E-mail: rolf.dejong@buurtwerk.nl
Telefoon: 010 455 3799

Bezoekadres

Industrieweg 1
Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.