Home | Aanbieders | WTC Woerden

WTC Woerden

De WTC Woerden heet je van harte welkom!

Wij presenteren je een levendig en bruisend wielerclubhuis waarin van alles valt te doen. Veel informatie, up-to-date agenda’s, verslagen van wedstrijden en al het wielernieuws uit de vereniging en de regio. Ook onze sponsoren zullen uitgebreid aan hun trekken komen.

De WTC Woerden is een bloeiende en hard groeiende wielervereniging. Inmiddels ruim boven de 400 leden. Er zijn binnen onze vereniging de volgende disciplines:

Toerafdeling
Race-afdeling (weg)
Race-afdeling (cross)
Race-afdeling (baan)

Met name de jeugdafdeling groeit snel, een goed teken voor de toekomst. Naast de wekelijkse clubwedstrijden op het eigen weg- en cross-parkoers worden er nog vele andere activiteiten ontwikkeld, zoals regio-en nationale wedstrijden, trainingsweekends en nog veel meer. Serieus, sportief en gezellig, dat zijn de kernbegrippen bij de WTC Woerden.

Hetzelfde geldt voor de toerafdeling. Een gestage groei van het ledenaantal. Wekelijks 5 clubevenementen op zowel ’s avonds als overdag. Daarnaast een aantal grotere, uitgepijlde toertochten over het jaar verdeeld. In het winterseizoen rijden toerleden op de ATB mee in de clubcrosscompetitie. Daarnaast wordt ’s winters onder professionele leiding op zondagochtend hardgelopen.

Je leest er alles in detail over op onze site.

Contact

E-mail: secretaris@wtcwoerden.nl
Telefoon: 0348 472358
Website: http://wtcwoerden.nl/

Bezoekadres

Waardsedijk 40
3448 HV Woerden

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.