Home | Aanbieders | FOUR Performance

FOUR Performance

Mind, Body, Balance & Connection

De vier pilaren van onze formule. FOUR Performance richt zich op een holistische manier van trainen & coachen in het verbeteren van jouw leefstijl. Het concept omvat een gezondheidscentrum waar wij focussen op preventieve zorg en verantwoord bewegen. Op onze website staat (als het goed is) daarom ook niet het woord “sporten” aangezien wij ons niet willen profileren als sportschool maar als een nieuw concept: jezelf gelukkig en gezond bewegen. Onze doelgroep is breed en ons product is geschikt voor vrijwel alle leeftijden.

Wij zijn gespecialiseerd in het intensief begeleiden van mensen met wat bagage of die begeleiding van een sportschool ontoereikend vinden.

Onze visie is ontstaan uit het idee dat het bereiken van persoonlijke doelen een combinatie is van goede en persoonlijke begeleiding, een veilige en stimulerende omgeving, mentale ondersteuning, maar vooral veel gezelligheid.
Het sociale aspect is voor ons om die reden heel belangrijk. Wij zijn niet te vergelijken met een sportschool, maar vormen een groot onderdeel in preventieve zorg en verbetering van levenskwaliteit door een gezonde leefstijl op een laagdrempelige manier aan te bieden. Daarnaast bieden onze faciliteiten de ideale ondersteuning in het maken en onderhouden van sociale contacten. In onze “huiskamer” is er altijd een mogelijkheid voor een lekker bakje koffie of een goed gesprek. Bovendien is bewegen in ons centrum altijd op afspraak waardoor jij een commitment aangaat waar wij jou goed in kunnen bijstaan.

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat jij elk bezoek als een succes ervaart en dit een balans vormt tussen jouw wensen en mogelijkheden.

Dat doen wij door jou een gedegen en professioneel traject te bieden op het gebied van counseling en fysieke arbeid door middel van Performance Fit Trainingen, Performance Mental Training en High-End Personal Training, specifiek gecreëerd door te luisteren naar de wens van de klant. Ervaar luxe, exclusiviteit en verantwoord bewegen onder begeleiding van professionele trainers.

Wat je wens ook is, iedereen kan het beste uit zichzelf halen met FOUR Performance.

Contact

Bezoekadres

Nijverheidsweg 2b
3471 GZ Kamerik

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.