Home | Sporten | Personal Training, Sporten onder begeleiding, Mental Training en Workshops (Four Performance)

Personal Training, Sporten onder begeleiding, Mental Training en Workshops (Four Performance)

FOUR Performance biedt trainingen en trajecten op maat, geheel naar jouw wens en doelen. Wij zijn gespecialiseerd in het intensief begeleiden van mensen met wat bagage of die begeleiding van een sportschool ontoereikend vinden. Dit kan persoonlijk, maar ook samen! Veilig bewegen onder leiding van zeer ervaren trainers.

Personal Training 
Onze Personal Trainers zijn veel meer dan alleen maar een trainer. Interactie, daadwerkelijk goede instructies en je stok achter de deur zijn, zijn slechts een aantal voorbeelden waar Personal Training bij kan helpen.

Medische klachten verhelpen door simpelweg een juiste manier van bewegen aan te leren en zorgen dat gezondheid van binnen en buiten verbeterd is een vereiste stap richting het behalen van jouw doelen. Anatomie, Bio-Mechanica en methodes gebaseerd op meerdere studies helpen om zo veel mogelijk input te leveren in de training en het dagelijks leven.

Sporten onder begeleiding
Wel personal training maar geen budget? Onze Performance Fit Training wordt gegeven onder intensieve begeleiding van gespecialiseerde trainers die jou bijstaan voor, tijdens en na jouw training. Dat allemaal met een gepersonaliseerde aanpak en met een training die bij jou past. Dit kan samen met familie of vrienden, maar ook individueel. Deze persoonlijke begeleiding vindt plaats in groepsverband, waardoor je wel de expertise van een personal trainer kunt ervaren zonder de kosten en daarnaast zelf aan de slag kunt.

Performance Mental Training
Dit een vorm van preventieve zorg door therapie voor lichaam en geest. Performance Mental Training legt de directe link tussen het verbeteren van de mentale gezondheid door fysieke arbeid.
Door middel van Performance Mental Training maak je gebruik van een mix van therapie en personal training om jouw mentale gezondheidsvraagstukken te beantwoorden.

Heb je last van een burn out, depressie, angststoornis of zit je niet zo lekker in je vel? Wij maken gebruik van specifieke trainingen gecombineerd met counseling sessies om jou te helpen de balans terug te vinden.

Performance Workshop 
Thema avonden waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Deze vinden een vijftal avonden per jaar plaats. Data en onderwerpen voor deze workshops kun je vinden op de website. In een groep van tien deelnemers krijg je gedurende vijf workshop avonden nieuwe informatie en inzichten om fysieke of mentale aandachtspunten onder handen te nemen, delen we ervaringen en is er de mogelijkheid verdere begeleiding te bieden.

Kenmerken

Sportaanbieder
FOUR Performance

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.