Home | Aanbieders | Atlas Balanced Fitness

Atlas Balanced Fitness

De oorsprong van Atlas Balanced Fitness bevindt zich in de visie en samenwerking van twee goede vrienden en fitness professionals, Elroy van der Weerdt en Timo Benschop.

Elroy heeft van 1998 tot 2018 als eigenaar van New Style Fitness Harmelen met groot succes een respectvolle omgeving gecreëerd waar een zeer uiteenlopend publiek heeft kunnen streven naar en werken aan een maximale gezondheid.

Timo heeft zijn expertise opgedaan in de functie van lifestyle coach en personal trainer en was werkzaam in verschillende wereldsteden die vooruitstrevend zijn op het gebied van gezondheid, fitness en voeding, waaronder New York, Londen, Kaapstad en Vancouver.

Op 01 september 2018 hebben Elroy en Timo de handen ineen geslagen om vol enthousiasme met hun gezamenlijke kennis en ervaring Harmelen en omstreken te motiveren, ondersteunen en supporten op hun weg naar een gezond en fit dagelijks leven.

Atlas onderscheidt zich in de fitness branch door deze persoonlijke begeleiding en motivatie. Door opleiding en ervaring heeft Atlas een stijl ontwikkeld die overduidelijk werkt, resultaten teweeg brengt en voldoening oplevert.

Contact

E-mail: info@atlasfitness.nl
Telefoon: 0348 443722
Website: https://www.atlasfitness.nl/

Bezoekadres

Productieweg 8
3481 MH Harmelen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.