Uitleg: Hoe werkt de beweegwijzer?

Kun je toch niet snel de weg vinden op deze pagina en zou je graag een korte uitleg over de pagina willen? Klik dan op dit nieuwsbericht!

Op de website van de beweegwijzer vind je zowel informatie over de verschillende sporten die beoefend kunnen worden in Woerden, als de verenigingen en (sport)aanbieders.
Bovenaan de website kun je naar de pagina ‘Zoek een sport’ gaan, om alle sporten in een uitgebreide lijst te vinden. Via de pagina ‘Zoek een sport’ kun je op basis van jouw wensen een leuke sport zoeken.
Daarnaast vind je bovenin de website een knop naar de pagina ‘Aanbieders’, waar alle (sport)verenigingen en (sport)aanbieders in de gemeente Woerden gevonden kunnen worden. Als laatste vind je de pagina ‘Contact’, waar contact met de beheerders van de website opgenomen kan worden.

In de andere nieuwsberichten lees je meer over de Declaratieregeling, die aangevraagd kan worden door mensen met een klein budget. Zo kunnen zij hulp krijgen bij het betalen van de contributie en kunnen ze toch meedoen.
Het sportaanbod voor mensen met een beperking vind je op unieksporten.nl. Meer hierover lees je in dit nieuwsbericht.

Mocht je er niet uitkomen en graag hulp willen, dan kun je gebruik maken van het BeweegAdvies! Wij helpen je graag met het zoeken naar een leuke sport die bij je past.