Bron: Kamerikse Weteringloop & Roeivereniging De Krom

Zoek jouw sport

1 op 1 trainingen en groepslessen (Happyfit4u)

Wij geven 1 op 1 trainingen aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Wij hebben speciale aandacht voor de personen met een rugzakje, denkend aan ADHD, autisme, lichamelijke (moet kunnen traplopen) of geestelijke beperking, slachtoffer van pestgedrag.

Lees meer

Dansen (Danscentrum Delicious) en pilates

Danscentrum Delicious is een danscentrum waar je een hoop verschillende dansstijlen kan volgen. Op de website van Delicious worden de dansstijlen verder uitgelegd, zodat je zelf kan kiezen waar jij je het beste in thuis voelt.

Lees meer

Krav Maga (The Krav Maga Firm)

Krav Maga is een Israëlisch zelfverdedigingssysteem. Krav Maga is gericht op het effectief voorkomen, ontkomen en oplossen van escalaties.
Krav Maga is erop gericht dat iedereen (mannen, vrouwen, jongens en meisjes) zichzelf kunnen verdedigen.

Lees meer

Yoga voor mannen (YogabyCarola)

Yoga kent vele vooroordelen, die zeker ook bij mannen leven. Wat geeft yoga meer dan sporten? Mannen hebben vaak korte hamstrings wat invloed heeft op de rug of stijve heupen wat weer gevolgen kan hebben voor de knieën. Yoga leert je om bewuster naar je houding te kijken, je bouwt kracht op en het voorkomt blessures en rugklachten. Je ontdekt waar de spanning zit, zodat je het ook kunt leren ontspannen.

Lees meer

Zaalvoetbal (Mannen zonder doel)

Zaalvoetbal is de grootste teamzaalsport van Nederland. Maar liefst 330.000 Nederlanders voetballen wel eens in de zaal. Bij zaalvoetbal wordt er normaliter vijf tegen vijf gespeeld op een klein speelveld. Hierdoor is het spel vlotter en dynamischer dan bij veldvoetbal. De regels van het zaalvoetbal zijn anders dan op het veld. Spelers moeten fysiek contact vermijden en slidings zijn verboden. Door de strengere regels en de omstandigheden waarin men speelt, komt het in de zaal aan op tactisch vernuft en technische vaardigheden.

Lees meer