Home | Sporten | Zumba Gold (40+) (Dansclub Promenade)

Zumba Gold (40+) (Dansclub Promenade)

Zumba Gold is het ideale dans/fitness programma voor iedereen die wil starten met Zumba. Zumba Gold is voor zowel dames als heren. De dansritmes zijn speciaal aangepast voor de beginnende Zumba deelnemers en voor de actieve oudere generatie. Het gaat botontkalking tegen, is goed voor de conditie, is cholesterol verlagend, maakt hart en longen sterker en vermindert het vet percentage. Bij Zumba Gold worden de spieren niet hoog belast (goed voor mensen met Reuma en Fibromyalgie). Al dansend smeer je de gewrichten. Zumba Gold is ook geschikt voor herstel na ziekte, blessure of operatie.

Zumba Gold heeft een rustiger tempo dan een Zumba Fitness les. Zumba Gold wordt 4 keer per week verzorgd. Zumba Gold wordt in Woerden op zondagochtend om 10.00 uur en op woensdagavond om 19.30 uur aangeboden. In Montfoort zijn de lessen op maandagavond en donderdagavond.

Zumba Gold wordt gegeven op  zondagmorgen en woensdagavond in het Brediushonk in Woerden.

Op maandagavond en donderdagavond wordt Zumba Gold aangeboden in zalencentrum St. Joseph in Montfoort.

Een les duurt 45 minuten. Je betaalt 85,- per persoon voor 12 lessen. Je hebt 1 keer per week les op een vaste dag en een vast tijdstip. Je ontvangt bij deelname aan een cursus een leskaart. Deze is persoonlijk. Een leskaart is niet overdraag.

Wil je 2 keer per week les dan is er de Combikaart. Deze leskaart is beperkt beschikbaar.

Mailadres: dansklubpromenade@live.nl

Kenmerken

Sportaanbieder
Dansklub Promenade

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.