Home | Sporten | Zumba Fitness (Dansklub Promenade)

Zumba Fitness (Dansklub Promenade)

Wij toveren een lach op je gezicht. Probeer Zumba Fitness. Dans mee met onze gezellige Zumba cursus. Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt. Leer de spannende dansjes en moves met een verrassende hi-impact. Een les duurt 50 minuten.

Wij toveren een lach op je gezicht.
Probeer Zumba Fitness. Dans mee met onze gezellige Zumba cursus. Zumba is de manier om intensief te sporten en calorieën te verbranden terwijl je plezier maakt. Leer de spannende dansjes en moves met een verrassende hi-impact. Een les duurt 50 minuten.

Dans mee met Zumba op donderdag en zondag. De cursussen worden verzorgd in Montfoort en Woerden. Zumba is dansen op verschillende stijlen Latijns-Amerikaanse muziek zoals Salsa, Merenque, Cumbia, Calypso en Afrikaanse dans. De danspasjes zijn zo eenvoudig dat je onmiddellijk kan meedoen. Alles in je eigen tempo. Er zijn geen ingewikkelde figuren die je moet onthouden en je hebt geen partner nodig.

Je hebt 1 keer per week les op een vaste dag en een vast tijdstip. Wil je 2 keer per week Zumba, dan kun je een Zumba Fitness combi kaart kiezen. Hiermee dans je mee op een tweede vaste lesdag in de week.

In verband met het goedgekeurde dansprotocol zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. Zumba Dansfitness bij Promenade is geschikt vanaf 20 jaar en ouder.

Gratis proefles of instromen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Kenmerken

Sportaanbieder
Dansklub Promenade

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.