Home | Sporten | Yoga, zwangerschapsprogramma, expressieles, personal coaching/yoga (Coachen in Contact)

Yoga, zwangerschapsprogramma, expressieles, personal coaching/yoga (Coachen in Contact)

Bij Coachen in Contact kun je terecht voor yogalessen, een zwangerschapsprogramma, een programma voor scholieren om in balans te blijven en een expressieles. Daarnaast wordt er ook 1 op 1 fysieke coaching/yoga gegeven, voor het versterken van persoonlijke weerbaarheid en mobiliteit (denk aan zwangeren of mensen die herstellend zijn van een blessure).

Elke maandag om 20.00 uur en woensdag om 8.45 uur geef ik aan een kleine groep mensen yogales. Met persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen, intensiteitsopties en persoonlijk advies. Mijn yogaruimte is zo ingericht dat het je direct laat landen, in balans brengt en versterkt.

In de negen jaar dat ik nu les geef heb ik mijn eigen yogastijl ontwikkeld, waarin je yinyoga, yang en poweryoga kunt herkennen. Op een mooie flow laat ik de houdingen in de les in elkaar overvloeien, met elementen uit dans erbij.

Elke week heeft de les een ander thema, zoals bijvoorbeeld: yinyang body scan les, veerkracht, lengte en lenigheid.

Als je een les wilt meedoen, neem contact met mij op. Ik hoor graag wat je zou willen bereiken, eventuele blessures en aandachtsgebieden. Als het past, kom je een proefles meedoen!
Expressieles

Samen met mijn collega Miranda van Bommel (www.despiersentatie.nl) hebben we een Expressieles ontwikkeld. Yin en yang worden in zijn uitersten ervaren: kracht, balans en focus, expressie. Een leuke én krachtige les!

Aanvankelijk hebben we deze les ontwikkeld voor leerlingen en docenten in het lager en middelbaar onderwijs en werd met groot succes ontvangen. Nu geven we op verzoek de les ook aan andere groepen.

De expressieles is een combinatie van 25 minuten kick fun (boksen) en 25 minuten yoga. Juist doordat deze twee sporten zo anders zijn, vormen ze een prachtige combinatie. Je komt naar deze les als je eerst energie kwijt wilt, en je daarna echt helemaal wilt ontspannen.

Tijdens de coronacrisis worden de yogalessen buiten gehouden in het Brediuspark! 

De yogalessen in het Brediuspark worden gehouden op
maandagavond van 19:30 tot 20:30 uur en op vrijdag van 9:00 tot 10:00 uur.

Kenmerken

Sportaanbieder
Coachen in Contact

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.