Home | Sporten | Yoga (Marti voor Yoga)

Yoga (Marti voor Yoga)

Yoga is voor mij een weg van aandacht en bewustwording. In de lessen is er aandacht voor losmaakoefeningen om het lichaam in beweging te brengen, ademoefeningen om bewust te worden hoe je ademt, het gebruik van de spieren en het ontdekken van het verschil tussen spanning en ontspanning. Bij de oefeningen gaat het niet om prestatie. Je leert bewegen binnen de eigen grenzen en het lichaam weer soepel en ontspannen te maken. Naast de yogahoudingen doen we qigong oefeningen, waarbij je met zachtheid beweegt op de adem.

Ik geef op dinsdagavond les in Zegveld, in de Milandhof. Ik geef les van 19.30 uur tot 20.30 uur en van 20.45 uur tot 21.45 uur. Op donderdagavond geef ik les in de gymzaal aan de Oeralstraat in Woerden op dezelfde tijden.
Je bent altijd welkom om een gratis proefles te volgen. Graag wel even bellen of e-mailen.

Benodigdheden
Voor de yogales moet je zelf een yogamatje meenemen. Bij liggende of zittende oefeningen is het fijn een handdoek over het matje te leggen. Ook een kussentje kan prettig zijn. Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Voor de eindontspanning is het goed warme kleding of een dekentje bij je te hebben.

Kosten
De kosten van de lessen zijn 27 euro per maand. Bij starten midden in de maand wordt het bedrag aangepast.

Kenmerken

Sportaanbieder
Marti voor yoga

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.