Home | Sporten | Wandelgroepen AV Clytoneus: Sportief Wandelen, Powerwalking en Nordic Walking (AV Clytoneus)

Wandelgroepen AV Clytoneus: Sportief Wandelen, Powerwalking en Nordic Walking (AV Clytoneus)

Atletiekvereniging Clytoneus heeft verschillende wandelgroepen: Nordic Walking, Sportief Wandelen en Powerwalking. De trainingen worden gegeven door de eigen wandeltrainers van de club. Alle trainers zijn gediplomeerd via de Atletiekunie of de KNWB (Wandelbond).

Sportief Wandelen is speciaal voor sporters met lichamelijke beperking of aandoening. Denk hierbij aan Parkinson, COPD en andere lichamelijke beperkingen. Deze groep loopt op donderdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Als u mee wilt doen met deze groep kan dat alleen in overleg en na goedkeuring van een arts. Deelname is op eigen risico. De trainers zijn wel gediplomeerd, maar zijn geen medische begeleiders.

De Powerwalking groep loopt ook op donderdagochtend (iets langer dan de Sportief Wandelen groep) maar ook op dinsdagochtend, woensdagavond en zaterdag.

Op dinsdagochtend is ook de training van Nordic Walking.

Voor informatie en het rooster van de wandelgroepen, verwijzen we u graag naar de website van Clytoneus:

https://clytoneus.nl/trainingen/

Als u benieuwd bent en u afvraagt of deze manier van bewegen wat voor u is, dan kunt u 2 lessen vrijblijvend meedoen. Als u het leuk vindt en bij Clytoneus wilt blijven trainen, dan moet u lid worden.

Meer informatie over de contributie en het lidmaatschap vindt u op de website:

http://www.clytoneus.nl/clubinformatie/contributie/

Wilt u meer informatie over het wandelen bij Clytoneus? Neem dan contact op met de coördinator Arie Kuiper, per mail bereikbaar via awkuiper@kpnmail.nl.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.