Home | Sporten | Wandelgroepen AV Clytoneus: Sportief Wandelen, Powerwalking (AV Clytoneus)

Wandelgroepen AV Clytoneus: Sportief Wandelen, Powerwalking (AV Clytoneus)

Atletiekvereniging Clytoneus heeft verschillende wandelgroepen: Sportief Wandelen en Powerwalking. De trainingen worden gegeven door de eigen wandeltrainers van de club. Alle trainers zijn gediplomeerd via de Atletiekunie of de KNWB (Wandelbond).

Sportief Wandelen is speciaal voor sporters met lichamelijke beperking of aandoening. Denk hierbij aan Parkinson, COPD en andere lichamelijke beperkingen. Deze groep loopt op donderdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Als u mee wilt doen met deze groep kan dat alleen in overleg en na goedkeuring van een arts. Deelname is op eigen risico. De trainers zijn wel gediplomeerd, maar zijn geen medische begeleiders.

De Powerwalking groep loopt ook op donderdagochtend (iets langer dan de Sportief Wandelen groep) maar ook op dinsdagochtend, woensdagavond en zaterdag.

Er is ook een wandelgroep voor mensen met een lichamelijke of fysieke beperking. Op donderdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur start een wandelgroep speciaal voor deze doelgroep. Je kunt op je eigen niveau en tempo meedoen en onder leiding van 2 ervaren trainers/begeleiders wordt er gelopen. Neem hiervoor contact op met Antonio (0348-508292) of Gerard Veelenturf (0348-418282).

Voor informatie en het rooster van de wandelgroepen, verwijzen we u graag naar de website van Clytoneus:

https://clytoneus.nl/trainingen/

Als u benieuwd bent en u afvraagt of deze manier van bewegen wat voor u is, dan kunt u 2 lessen vrijblijvend meedoen. Als u het leuk vindt en bij Clytoneus wilt blijven trainen, dan moet u lid worden.

Meer informatie over de contributie en het lidmaatschap vindt u op de website:

http://www.clytoneus.nl/clubinformatie/contributie/

Wilt u meer informatie over het wandelen bij Clytoneus? Neem dan contact op met de coördinator Dirk Verkade, e-mail: jdirk6@hotmail.com, telefoonnummer 06-55582563.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.