Home | Sporten | Wandelen (wandelgroep Staatsliedenkwartier vrijdagochtend)

Wandelen (wandelgroep Staatsliedenkwartier vrijdagochtend)

Wandelen is een relatief eenvoudige activiteit die veel gezondheidswinst oplevert. Wandelen vermindert de kans op hart- en vaatziekten, het helpt het lichaamsgewicht op peil te houden, het vermindert de kans op osteoporose (botontkalking), het verbetert het algemene uithoudingsvermogen en het fitheidsgevoel, het versterkt de spieren en het verbetert de slaap. Bovendien is samen met anderen wandelen ook nog eens heel gezellig, het is een goede stok achter de deur om actief te blijven en het is goed voor de sociale contacten.

In navolging van succesvolle wandelgroepen in de Bomen- en Bloemenbuurt / Molenvliet en in Snel en Polanen / Waterrijk, start ook in het Staatsliedenkwartier vanaf 11 november een wandelgroep op vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur. De deelnemers wandelen in een rustig tempo en lopen regelmatig een andere route. Zo kan iedereen de omgeving nog beter leren kennen en is het ook nog eens een gezellig, sportief uurtje samen met andere buurtgenoten.

Waar en wanneer?
Vrijdagochtend, de wandeling is van 10.00 uur tot 11 uur.
Startpunt is de hoofdingang van Careyn/Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50, 3445 AS Woerden.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Als u interesse heeft om aan te haken en mee te wandelen, dan kunt u contact opnemen met:
Maarten Stiggelbout van Beweegteam Woerden en bewoner van het Staatsliedenkwartier, e-mail: maarten@beweegteamwoerden.nl of mobiel: 06 34443230.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.