Home | Sporten | Wandelen (wandelgroep Schilderskwartier)

Wandelen (wandelgroep Schilderskwartier)

Wandelen is een relatief eenvoudige activiteit die veel gezondheidswinst oplevert. Wandelen vermindert de kans op hart- en vaatziekten, het helpt het lichaamsgewicht op peil te houden, het vermindert de kans op osteoporose (botontkalking), het verbetert het algemene uithoudingsvermogen en het fitheidsgevoel, het versterkt de spieren en het verbetert de slaap. Bovendien is samen met anderen wandelen ook nog eens heel gezellig, het is een goede stok achter de deur om actief te blijven en het is goed voor de sociale contacten.

In het Schilderskwartier is een wandelgroep op vrijdagmiddag. De groep start om 14.30 uur met wandelen (vanaf 14.00 uur kan men koffiedrinken, voor € 1,10 per kopje) bij De Plint. De deelnemers wandelen in een rustig tempo en lopen regelmatig een andere route. Zo kan iedereen de omgeving nog beter leren kennen en is het ook nog eens een gezellig, sportief uurtje samen met andere buurtgenoten.

Waar en wanneer?
Vrijdagmiddag, de wandeling is van 14.30 uur tot 15.30 uur.
Startpunt is de hoofdingang van de Plint, Jozef Israëlslaan 20A, Woerden.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Als u interesse heeft om aan te haken en mee te wandelen, dan kunt u contact opnemen met:
Maarten Stiggelbout van Beweegteam Woerden en bewoner van het Staatsliedenkwartier, e-mail: maarten@beweegteamwoerden.nl  of mobiel: 06 34443230.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.