Home | Sporten | Wandelen (wandelgroep Inloophuis ‘Leven met Kanker’)

Wandelen (wandelgroep Inloophuis ‘Leven met Kanker’)

Wandelen is goed voor alles. Voor je longen, voor je hart- en vaten, voor je hersenen, voor je nachtrust, tegen depressie en tegen overgewicht. Als mensen samen wandelen is het ook nog eens heel gezellig en motiverend.

In Woerden zijn veel wandelgroepen actief, o.a. in Snel & Polanen en Waterrijk, Bomen- en Bloemenbuurt / Molenvliet Woerden en vanuit Welzijn Woerden. Ook vanuit het Inloophuis ‘Leven met kanker’ wordt een wandelactiviteit georganiseerd.

Inloophuis ‘Leven met kanker’ heeft op maandagmiddag een speciale wandelgroep voor de doelgroep mensen die met kanker leven en/of hun naasten.
De groep loopt onder professionele begeleiding van Gerard van der Plas en Antonio del Rosario. De groep vertrekt om 13.30 uur bij het Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 en drinkt na afloop samen nog een kopje koffie/thee. De groep wandelt ongeveer 1 uur en dat is een wisselende route.
Deelname aan de wandelgroep is geheel gratis.

Als u interesse heeft om aan te haken en mee te wandelen, dan kunt u contact opnemen met het inloophuis via telefoon of e-mail.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.