Home | Sporten | Wandelen (wandelgroep Harmelen / Inlooplunch Harmelen)

Wandelen (wandelgroep Harmelen / Inlooplunch Harmelen)

Wandelen is goed voor alles. Voor je longen, voor je hart- en vaten, voor je hersenen, voor je nachtrust, tegen depressie en tegen overgewicht. Veel wandelen verkleint ook de kans op bijvoorbeeld darm-, borst- en baarmoederkanker. Als mensen samen wandelen is het ook nog eens heel gezellig en motiverend.

In navolging van diverse succesvolle wandelgroepen in Woerden, is ook in Harmelen gestart met een wekelijkse wandelgroep op donderdag. De groep wandelt op donderdagochtend en start bij het Dorpshuis, Schoollaan 8, Harmelen. We vertrekken 9.30 uur. De wandeling duurt ongeveer een uur. We lopen dan ongeveer 4,5-5 km. Er zullen ook vrijwilligers van de Inlooplunch meewandelen. U kunt zelf ook meelopen en daarna aansluiten bij de lunch, die is van 12.00-14.00 uur.

Maarten Stiggelbout van het Beweegteam Woerden en Marc Tijsmans van de Inlooplunch Harmelen hebben het initiatief genomen om de wandelgroep te organiseren. Na verloop van tijd zullen de deelnemers / wandelaars het initiatief zelf overnemen en coördineren. Voor meer informatie kunt u contact met Maarten opnemen, door te bellen naar 06 34443230 of stuur een e-mail naar maarten@beweegteamwoerden.nl

Meer informatie over de Inlooplunch Harmelen kunt u vinden op de website.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.