Home | Sporten | Tafeltennis (TTV Woerden)

Tafeltennis (TTV Woerden)

Tafeltennis is een serieuze, intensieve en uitdagende sport. TTV Woerden is de tafeltennisvereniging in Woerden. Jong en oud kan terecht bij TTV voor vrij spelen, professionele training, competitie, wedstrijden en toernooien.

Junioren kunnen bij TTV Woerden trainen op diverse avonden onder leiding van professionele trainers. Op dinsdagavond verzorgt Hans Lingen de training, voor de woensdagavond is dit Henry van der Leeden. Kijk op de website voor het overzicht van openings- en trainingstijden. Vrij spelen kan natuurlijk ook. Op maandagavond en woensdagavond is er sowieso geen competitie en kan op alle tafels gespeeld worden. Op donderdagavond kan gespeeld worden op de tafels die dan niet voor de competitie worden gebruikt.

De senioren trainen elke dinsdagavond. Senioren kunnen bij TTV Woerden het gehele jaar door iedere maandag-, woensdag- en donderdagavond geheel kosteloos, als onderdeel van het lidmaatschap, vrij spelen (met uitzondering van feestdagen). Tijdens het competitieseizoen kan er vaak ook op vrijdagavond en zaterdagmiddag vrij worden gespeeld.

Gedurende het seizoen komt elke donderdagmiddag van 13:30 uur tot 17:00 uur een enthousiaste groep 50-plussers bij elkaar. De groep staat onder de bezielende leiding van Willem van Kempen. Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand bij deze leuke groep.

Je bent van harte welkom om een keertje mee te spelen!

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.