Home | Sporten | Suppen (Sportsaeck)

Suppen (Sportsaeck)

Stand Up Paddling, oftewel staand peddelen is nu super hip en geschikt voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en een klein beetje lef. Suppen is een leuke toegankelijke sport waarbij je jezelf al staand op een sup board met een peddel voortbeweegt. Het doel van suppen is voor iedereen anders, de één doet het voor de ontspanning, de ander supt wedstrijden en de ander doet het als work out. Je kunt suppen op zee, op een meer of gewoon bij ons op de Singel in Woerden.

Bij Sportsaeck kun je sup lessen volgen. Wij hebben super leuke sup instructeurs die jou graag het water mee op nemen. Tijdens onze sup lessen leer je hoe je technisch goed kun suppen. Je leert hoe je het beste balans kunt houden, we werken aan peddeltechniek en we zorgen voor de nodige ontspanning. En het is ook nog eens een super goede training. Met suppen train je namelijk je hele lichaam, buikspieren, armen, benen, alles komt aan bod. Niet alleen fysiek is suppen een fantastische sport om te doen, ook voor je mentale gezondheid is suppen heel goed. Je kunt bij ons deelnemen aan de groepslessen of je kunt ervoor kiezen om een privéles te boeken.

Naast dat we sup lessen geven, verhuren wij ook sups, organiseren wij sup tours en kinderfeestjes. Ook organiseren we leuke workshops zoals sup yoga of sup bootcamp. En om de Singel in Woerden schoon te houden organiseren we ook regelmatig gratis sup clean-ups.

Kom je een keer bij ons suppen? Dan zorgen voor het materiaal, het sup-board, peddel en bij te koud weer kun je een wetsuit van ons gebruiken.

Suppen is mogelijk vanaf 8 jaar.

Kenmerken

Sportaanbieder
Sportsaeck

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.