Home | Sporten | Sporturen (Saskia’s dansschool Woerden/Harmelen)

Sporturen (Saskia’s dansschool Woerden/Harmelen)

Keuze uit Zumba, Powershaker/XCO, Body & Balans, Keep-Fit en Power & Stretch.

Zumba

Op Latijns-Amerikaanse beats laten wij iedereen met de heupen gooien en met de billen schudden. Zonder dat je het in de gaten hebt verbrand je enorm veel calorieën!

Powershaker/XCO workout lessen

Nieuwe sportles, PowerShaker! Tijdens deze lessen geen danspasjes, maar wel fun gegarandeerd. In de les maken we gebruik van de XCO-Trainer. Dit is een buis gevuld met grit, wat heen en weer beweegt bij elke beweging die je maakt. Hierdoor krijgen je spieren en met name het bindweefsel een extra mechanische belasting. Door de training met de XCO krijg je meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel en dus een strakker lichaam. Het is de ultieme workout voor buik- rug- en armspieren. Uiteraard worden ook de nodige calorieen verbrand. De gewrichten worden niet belast door het trainen met de XCO, vandaar dat deze training niet blessure gevoelig is. Omdat er buizen in verschillende maten zijn, kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. De hele workout is op muziek om de oefeningen te ondersteunen.

Body & Balans

De Yoga, Tai Chi en Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creeeren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Je verbrandt calorieën en vermindert stress. Body&Balans is voor iedereen op elk niveau te volgen.

Keep-Fit

Keep-Fit is een stevige workout met eenvoudige aerobics danspassen op opzwepende muziek. We werken aan het verbeteren van de conditie en spierkracht. Delen van de les zijn high-impact, dat betekent dat er ook gesprongen wordt in de les. Ook de buik-, bil- en beenspieren worden niet vergeten in de les. Regelmatig werken we met elastieken, steps en gewichten.

Power & Stretch 

In deze les werken we op muziek maar zonder danspassen. Er wordt niet gesprongen in de les, zodat de les voor iedereen toegankelijk is. In dit uur werken we aan kracht, balans/stabiliteit en gaan we uitgebreid alle spiergroepen stretchen. Een hele fijne en doelgerichte les voor iedereen die veel tijd achter de laptop en/of telefoon doorbrengt.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.