Home | Sporten | Sportinstuif (Team Sportservice Provincie Utrecht)

Sportinstuif (Team Sportservice Provincie Utrecht)

Sportinstuif biedt inwoners de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sport- en spelonderdelen. Iedere week wordt een andere sport uitgeprobeerd. Ben je na het uitproberen van de verschillende sporten geïnteresseerd in één bepaalde sport? Dan word je begeleid naar passend aanbod.

Sportinstuif is een laagdrempelige activiteit en wordt op ieders persoonlijke niveau aangeboden. Heb je wel of geen beperking, ben je al een sporter of wil je juist beginnen met beweging? Sportinstuif stimuleert ontmoeting en samenspel, zodat iedereen zicht welkom voelt. Voor slechts €3,- per les kan je deelnemen aan de lessen. Maar iedereen is welkom om een les vrijblijvend uit te proberen!

De Sportinstuif is elke maandag van 19:00 uur tot 20:00 uur in de gymzaal aan de Essenlaan 3, in Woerden.De lessen worden gegeven door een vrijwillige sportbegeleider van ASV Bredius.

Meedoen of meer informatie?Met vragen of om aan te melden, kan contact worden opgenomen met Silya Hotz van Team Sportservice provincie Utrecht via telefoonnummer 06 – 39 14 70 72 of mailadres shotz@teamsportservice.nl

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.