Home | Sporten | Sporten in de buitenlucht (GezondOud)

Sporten in de buitenlucht (GezondOud)

Bewegen is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Het helpt je spieren sterk te houden en problemen met onder andere je hart-en vaatstelsel te voorkomen. De voordelen van bewegen: het stimuleert je stofwisseling, het heeft een positief effect op je gewicht, het verhoogt de weerstand, het helpt stress kwijt te raken en het geeft je een goed gevoel.

Buiten sporten

Wij sporten op de mooiste plekken in de natuur. Een bewuste keuze door wat een groene omgeving met ons doet. Contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress. Het bevordert vitaliteit en creativiteit.

De training

Je sport wekelijks onder professionele begeleiding. De trainingen zijn afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en werken we aan de conditie, stabiliteit en mobiliteit.

Gezellige groepen

We sporten in een gezellige groep van max. 16 deelnemers. Zo houden we de juiste balans tussen kwaliteit en gezelligheid en kan de trainer een verantwoorde training verzorgen voor ieder niveau.

Kenmerken

Sportaanbieder
GezondOud

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.