Home | Sporten | Rock’n Roll sportdansen (Dansklub Promenade)

Rock’n Roll sportdansen (Dansklub Promenade)

Promenade organiseert partner-danssport-cursussen op drie locaties. - Maandagavond, St. Joseph, Montfoort. - Woensdagavond, Grand Salon, Plein 7, Woerden. - Vrijdagavond, Brediushonk, Woerden. Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De danssport lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu.

Promenade organiseert partner-danssport-cursussen op drie locaties.
– Maandagavond, St. Joseph, Montfoort.
– Woensdagavond, Grand Salon, Plein 7, Woerden.
– Vrijdagavond, Brediushonk, Woerden.
Stap voor stap leren we je in clubverband de danspassen. De danssport lessen hebben een persoonlijk karakter met aandacht voor het individu.

Heb je altijd al Rock‘n Roll willen dansen?

Dansen op de muziek van de jaren 50 en 60. Wie wil dit niet. Promenade organiseert in Montfoort en Woerden een gezellige mini cursus Rock ‘n Roll voor de echte beginner. Geen danservaring nodig.

Samen of met je vriendengroep.

Wij leren jou en je partner stap voor stap de beginselen van de Rock‘n Roll. Na 6 lessen van 45 minuten per les, swingen jullie op favoriete Rock’n Roll muziek. Inschrijven voor de dansles is per paar. Wekelijks herhalen we nieuw geleerde dansroutines.

Doe iets buiten jullie comfortzone.

Inschrijven voor de partner dansles gaat per paar. Individueel inschrijven kan onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een danspartner. Het geleerde in de praktijk brengen kan tijdens de gezellige Promenade openbare dansavonden en danscafés die worden georganiseerd.

Kenmerken

Sportaanbieder
Dansklub Promenade

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.