Home | Sporten | Pitch & Putt Golf / Voetgolf / Schietclinic (Buitenplaats Kameryck)

Pitch & Putt Golf / Voetgolf / Schietclinic (Buitenplaats Kameryck)

Bij Buitenplaats Kameryck kun je allerlei activiteiten doen, als training of als uitje met familie of vrienden.

Pitch & Putt

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Door de “korte” afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Je hoeft dan ook geen GVB te hebben. Iedereen mag de baan op. Met een scorekaartje worden de resultaten bijgehouden. Na afloop is er dan ook een winnaar bekend. Pitch&Putt is overigens ook geschikt voor de gevorderde golfer die op de Pitch&putt baan zijn korte spel kan trainen.
Om direct te reserveren en voor de voorwaarden klik op: https://kameryck.nl/direct-reserveren-1

Pitch&Putt abonnement

Buitenplaats Kameryck biedt verschillende soorten Pitch&Putt abonnementen aan voor 2023.Jaarabonnement, zomerabonnement en een zakelijk abonnement. Nieuwsgierig?

Ga naar de website voor meer informatie: https://kameryck.nl/pitch-putt-abonnementen

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Bij Buitenplaats Kameryck ligt prachtig tussen de weilanden een 18 holes voetgolfbaan. Je schiet de bal vanaf de aftrap richting de vlag of de hole.

Op de baan liggen allerlei hindernissen zoals sloten en grondtunnels. Daar moet de bal over- of doorheen en dat is soms nog knap lastig, maar levert vaak wel de nodige hilariteit op.

Behendigheid en zelfbeheersing, dat is waar het op aan komt. Ook de profs hebben het ontdekt want de spelers van FC Utrecht en jong Feyenoord hebben hier al hun trainingsrondje gelopen.

Om direct te reserveren en voor de voorwaarden klik op: https://kameryck.nl/direct-reserveren-1

Schietclinic

Test je schietvaardigheid met boogschieten en windbuksschieten met deze spannende activiteit. Schiet op doelwitten, houd je score bij en vergelijk na afloop de resultaten met andere groepsleden. Onze ervaren instructeurs begeleiden deelnemers bij elk schot – de veiligheid staat voorop. Ook bij slecht weer kun je handboog- en windbuksschieten: deelnemers staan altijd droog.

Kosten eerste 10 personen €245,00 daarna €19,50.
Klik hier voor meer info: https://kameryck.nl/activiteiten/schietclinic

Voor de andere activiteiten bij Buitenplaats Kameryck, zoals Expeditie Kameryck, GPS tocht of bruggen bouwen, klik hier

Kenmerken

Sportaanbieder
Buitenplaats Kameryck

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.