Home | Sporten | Pitch&Putt Golf / Voetgolf / Schietclinic / Fierljeppen / Schermen / Laser-kleiduifschieten

Pitch&Putt Golf / Voetgolf / Schietclinic / Fierljeppen / Schermen / Laser-kleiduifschieten

Bij Kameryck kun je allerlei activiteiten doen, als training of als uitje met familie of vrienden.

Pitch & Putt

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Door de “korte” afstanden, tussen 30 en 70 meter, is het spel geschikt voor iedereen. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten. Je hoeft dan ook geen GVB te hebben. Iedereen mag de baan op. Met een scorekaartje worden de resultaten bijgehouden. Na afloop is er dan ook een winnaar bekend. Pitch&Putt is overigens ook geschikt voor de gevorderde golfer die op de Pitch&putt baan zijn korte spel kan trainen.

Kosten 9 holes  € 15,50

Kosten 18 holes € 19,00

 

Voetgolf

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Bij Buitenplaats Kameryck ligt prachtig tussen de weilanden een 18 holes voetgolfbaan. Je schiet de bal vanaf de aftrap richting de vlag of de hole.

Op de baan liggen allerlei hindernissen zoals sloten en grondtunnels. Daar moet de bal over- of doorheen en dat is soms nog knap lastig, maar levert vaak wel de nodige hilariteit op.

Behendigheid en zelfbeheersing, dat is waar het op aan komt. Ook de profs hebben het ontdekt want de spelers van FC Utrecht en jong Feyenoord hebben hier al hun trainingsrondje gelopen.

 

Schietclinic

Test je schietvaardigheid met 2 vormen van schieten (handboogschieten en luchtbuks schieten).

Alle deelnemers krijgen een scorekaart en kunnen na afloop de resultaten onderling vergelijken. Onze ervaren instructeur begeleiden de deelnemers bij elk schot.

Bij minder mooi weer kan je droog staan.

Kosten eerste 10 personen €235,00 daarna €18,50

 

Voor de andere activiteiten bij Buitenplaats Kameryck, zoals fierljeppen, een workshop schermen en laser / kleiduif schieten, klik hier

Kenmerken

Sportaanbieder
Kameryck

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.