Home | Sporten | Personal training, vitaliteitscoaching, bokscoaching en ambulante begeleiding (Synergy Lifestyle)

Personal training, vitaliteitscoaching, bokscoaching en ambulante begeleiding (Synergy Lifestyle)

Van bokscoaching en personal training tot aan vitaliteitscoaching en ambulante jeugdhulp. Synergy biedt diverse sportieve programma's voor verschillende doelgroepen. Door middel van actieve trainingen helpt Synergy deelnemers met het bereiken van een gezonde lifestyle en positieve mindset.

Synergy biedt verschillende programma’s:
Energized Life – Het Energized Life Programma is een perfecte start voor een gezonde lifestyle en krachtige mindset

Vitaliteitscoaching – Lekker in je vel zitten, met een goede conditie en een gezond eetpatroon, dat is wat veel mensen nastreven. Toch lukt het niet iedereen om een vitale lifestyle te behalen. Wil jij ervaren wat een vitaal gevoel voor impact heeft op jouw leven?

Boks coaching – Door middel van bokscoaching en de juiste begeleiding en uitleg helpen we deelnemers via bewegen en ervaren hun gedrag en mindset positief te veranderen.

Ambulante begeleiding – Soms loopt het leven net even anders dan gepland. Diverse negatieve omstandigheden waarin sommige jongeren opgroeien, vragen om extra ondersteuning van een externe partij. Synergy Lifestyle werkt samen met zorgaanbieder ZIJN. en samen bieden wij een actief programma aan kinderen en jongeren.

Kenmerken

Sportaanbieder
Synergy Lifestyle

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.