Home | Sporten | Personal training, small group training, bedrijfsfitness (AT The Gym)

Personal training, small group training, bedrijfsfitness (AT The Gym)

Personal training bij AT The Gym betekent bij ons ook echt ‘personal’. Dit houdt in dat u 60 minuten lang persoonlijke aandacht krijgt van één van onze gecertificeerde trainers.

Personal Training

Of u nu topsporter of beginner bent, of u nu spieren op wilt bouwen of vet wilt verliezen, bij ons kunt u met ieder niveau terecht voor personal training door onze uitgebreide scholing.

Bedrijfsfitness

Als werknemer in het bedrijfsleven zit u al snel het grootste gedeelte van de dag achter uw bureau of bij verschillende meetings/vergaderingen. Sporten en bewegen verbetert de werksfeer en zorgt voor fittere mensen, zowel fysiek als mentaal. Een uurtje sporten heeft al direct effect op het leveren van betere werkprestaties, het effectief indelen van tijd en het omgaan met werkdruk.

Small group training

Heeft u belangstelling voor sporten in een groep maar wilt u dit met uw eigen familie/vriendengroep doen? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot ‘small group training’. U traint onder begeleiding van een personal trainer in een groep van minimaal 3 tot maximaal 10 mensen.

Samenwerking met fysiotherapeut

Bij AT The Gym hebben we een samenwerkingsverband met topsport fysiotherapeut Niels Simons van FYTR. Hier kunt u terecht voor (sport)blessures zoals heup-, knie-, enkel- en (lage)rugklachten. Ook voor postoperatieve trajecten zoals kruisbandletsels kunt u bij hem terecht.

Persoonlijk voedingsadvies

Omdat voeding een groot deel van uw resultaat vormt, nemen we dit mee in uw traject. We berekenen uw caloriebehoefte en geven u uitgebreid, persoonlijk voedingsadvies. In combinatie met de training die u bij ons volgt, is dit een uitstekende basis om uw doelen te behalen.

Kenmerken

Sportaanbieder
AT The Gym

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.