Home | Sporten | Personal Training, DUO PT, small group, bootcamp, groepslessen, knockout, crossfitness (FitUnity)

Personal Training, DUO PT, small group, bootcamp, groepslessen, knockout, crossfitness (FitUnity)

Altijd moeite om jezelf te blijven motiveren om je doel te behalen, sta je lang stil? Lukt het maar niet om je streefgewicht te bereiken? Personal training helpt!

Bij FitUnity heb je keuze uit verschillende lessen:

Personal training

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 90% van de sporters in samenwerking met een personal trainer zijn/haar doel behaalt. De trainer gaat tijdens een intake een analyse maken en een aanpak met u bespreken. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van wat u te wachten staat!

Duo PT

Duo PT ofwel, personal training met zijn tweeën. Heb jij een broer, vriend, zus, vader, moeder, die samen met jou de stap wil zetten naar een gezonder lijf? Dat kan! Je hebt alle voordelen van het sporten onder persoonlijke begeleiding én je split de kosten in 2. Dat is dubbele motivatie!

Small group training

Small group training is onze laatste vorm van Personal training. Hier heb je nog steeds alle voordelen van een trainer aan je zij en sport je in groepjes van maximaal 6 personen. Op deze manier bouw je team spirit op én ga je nog makkelijker je doel behalen.

Bootcamp

Bootcamp is een uitdagende sport wat door weer en wind buiten wordt gegeven. Het doel van dit soort trainingen is zo snel mogelijk in shape komen of in shape te blijven. De trainingen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Indien nodig zal de trainer het programma aanpassen zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. De bootcamps worden op verschillende tijden en locaties gegeven in Woerden. Iedere week zijn de trainingen anders en dit zorgt ervoor dat het goed gevarieerd blijft. De trainingen bestaan uit: hardlopen, fitnessoefening, gezelligheid, plezier, en natuurlijk lekker in de buitenlucht.

Groepslessen
Bekijk het groepslesrooster via de website.

Kenmerken

Sportaanbieder
FitUnity

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.