Home | Sporten | Personal Fitness (Personal Fitness Nederland – locatie Woerden)

Personal Fitness (Personal Fitness Nederland – locatie Woerden)

De coach van Personal Fitness Nederland - Woerden zit te popelen om al jouw vragen te beantwoorden en om samen jouw persoonlijke doelstellingen te bespreken. Bij de kennismaking bespreekt hij jouw sport activiteiten, gezondheid, blessures en voedingspatroon. Zo heeft de personal coach een duidelijk inzicht en wordt aan de hand van deze gegevens en jouw doelstellingen direct een duidelijk en 100% haalbaar plan voorgesteld. Nu horen we je denken: ‘100% haalbaar? Dat kan toch niet?’ Bij Personal Fitness Nederland - Woerden trainen en motiveren we je kosteloos door als je jouw doelstelling niet haalt.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen op weg naar jouw doelen. Onze 8 categorieën waar we jou bij kunnen helpen en ondersteunen zijn:

1. Overgewicht – Afvallen

2. Rug- nek- en schouderpijn

3. Hulp bij obesitas

4. Personal trainer/fitness

5. Stress verminderen – burn-out

6. Conditie verbeteren – fitter worden

7. Gezonde voeding

8. Spiermassa opbouwen

Kijk voor meer informatie over deze categorieën op de website https://www.personalfitnessnederland.nl/vestigingen/woerden/

Fit for Life programma

Het Fit for Life programma is een fitness- en lifestyle programma dat gefocust is op drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Tijdens het programma ontvang je persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd Personal Coach. Samen gaan jullie als een team aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken, zoals afvallen, conditie verbeteren, fysieke klachten verhelpen of sterker worden.

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.