Home | Sporten | Personal coaching/yoga, zwangerschapsprogramma, expressieles (Coachen in Contact)

Personal coaching/yoga, zwangerschapsprogramma, expressieles (Coachen in Contact)

Bij Coachen in Contact kun je terecht voor personal coaching/yoga, zwangerschapsprogramma, expressieles. Hieronder staat een korte toelichting per onderdeel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Personal coaching/yoga

Ik geef yogales in combinatie met coaching/ 1 op 1-begeleiding. Hierin krijg je persoonlijke aandacht, is er ruimte voor vragen, intensiteitsopties en persoonlijk advies. Mijn yogaruimte is zo ingericht dat het je direct laat landen, in balans brengt en versterkt.

In de negen jaar dat ik nu les geef heb ik mijn eigen yogastijl ontwikkeld, waarin je yinyoga, yang en poweryoga kunt herkennen. Op een mooie flow laat ik de houdingen in elkaar overvloeien, met elementen uit dans erbij.
Ik hoor graag wat je zou willen bereiken, eventuele blessures en aandachtsgebieden.

Zwangerschapsprogramma
Daarnaast geef ik begeleiding rondom zwangerschap, zowel individueel als in groepsverband.

Expressieles

Samen met mijn collega Miranda van Bommel (www.despiersentatie.nl) hebben we een Expressieles ontwikkeld. Yin en yang worden in zijn uitersten ervaren: kracht, balans en focus, expressie. Een leuke én krachtige les! De expressieles is een combinatie van 25 minuten kick fun (boksen) en 25 minuten yoga. Juist doordat deze twee sporten zo anders zijn, vormen ze een prachtige combinatie.

De expressielessen kunnen op aanvraag, voor de middelbare scholieren (of voor groepen 8), worden gegeven op locatie van Sportcity Woerden. Dit zal altijd een maatwerk ontwerp zijn.

Kenmerken

Sportaanbieder
Coachen in Contact

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.