Home | Sporten | Performance- en hersteltraining op maat! Privé-, duo- en groepstrainingen (Begrijpbaar Bewegen)

Performance- en hersteltraining op maat! Privé-, duo- en groepstrainingen (Begrijpbaar Bewegen)

Begrijpbaar Bewegen verzorgd trainingen op maat. Door de unieke werkwijze is het mogelijk om op je eigen niveau, op geleide van je belastbaarheid en op de vorm van de dag te trainen. Meten is weten! We trainen effectief en resultaatgericht. We denken in mogelijkheden!

Als bewegingsdeskundige wordt ik gezien als de schakel tussen de personal trainer en fysiotherapeut. Ben je in afwachting op een operatie, aan het eind gekomen van een fysiotraject of wil je sportspecifieke vaardigheden verbeteren? Dan kan ik je helpen!

Functioneel trainen, dat gaan we doen! Door gebruik te maken van losse trainingsmaterialen en het eigen lichaamsgewicht, belasten we het lichaam op dezelfde manier als dat we het in het dagelijks leven gebruiken. Naast het leveren van kracht doen we ook beroep op de coördinatie, flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit. Op deze manier wordt het lichaam uitgedaagd om zowel ADL activiteiten als sportspecifieke vaardigheden beter uit te voeren.

Kennis is macht! Tijdens de training deel ik mijn kennis met je. Het is belangrijk om te weten waarom je de oefeningen doet. Je behaalt meer progressie en je zelfvertrouwen neemt toe. Je leert je lichaam steeds beter kennen.

Ben jij enthousiast over- of benieuwd naar mijn unieke werkwijze? Neem contact op!

Michael Meijer
06 – 29 20 79 35
info@begrijpbaarbewegen.nl
www.begrijpbaarbewegen.nl

Kenmerken

Sportaanbieder
Begrijpbaar Bewegen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.