Home | Sporten | Krachttraining, CrossFit, Crosstraining (House of Health)

Krachttraining, CrossFit, Crosstraining (House of Health)

Kracht en conditionele training geven wij in onze studio om onze leden weerbaarder te maken. Onze leden voelen zich energieker, slapen beter, kunnen meer werk verzetten komen in hun kracht te staan. Dát is waarom zij bij ons trainen.

Onze trainingen zijn alleen voor mensen die écht met zichzelf aan de slag willen. Als je sporadisch een keer wilt sporten dan matcht onze studio niet met jou. Mensen die bij ons komen merken dat zij meer uit het leven kunnen halen, maar daar gewoon een beetje regelmaat en structuur bij nodig hebben. Al het andere dat ze geprobeerd hebben heeft gefaald. Veel weten ze wel, maar ze doen het niet…

Dat is waar onze training en coaching hét verschil maakt. Twee keer per week (minimaal) train je bij ons om fysiek belastbaarder te worden. Daarnaast is er de optie om gecoacht te worden, waar we jou in de overige uren van de week (dat zijn er nog 166) helpen om stapsgewijs nieuwe gewoontes op te bouwen.

Trainen bij ons vraagt een investering in tijd, geld en energie, maar het mooie van een investering is dat je viervoudig eruit haalt wat je erin stopt.

Kenmerken

Sportaanbieder
House of Health

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.