Home | Sporten | Jeu de boules (Onderhands)

Jeu de boules (Onderhands)

Jeu de Boules is een populair Frans spel met metalen ballen dat bijna overal gespeeld kan worden.

Het doel van het spel is om de metalen ballen (boules) zo dicht mogelijk bij het houten balletje (but) te werpen. De werptechniek is onderhands en kan variëren: rollen, halfhoog, hoog. Dat vergt behendigheid, oefening en concentratie. Maar er is zeker ook plaats voor gezelligheid.

We spelen het hele jaar door. U kunt zes middagen per week (zondag niet), van 14.00 uur tot ± 16.00 uur komen jeu de boulen bij Jeu de boules vereniging Onderhands. In de maanden mei, juni, juli en augustus spelen we niet op de dinsdag- en vrijdagmiddag, maar is deze verplaatst naar de dinsdag- en vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. In principe elke laatste zaterdag van de maand, van maart tot en met oktober, is er de mogelijkheid om binnen de vereniging een toernooi te spelen. De andere maanden organiseren we de laatste zaterdag andere vrijblijvende, gezellige activiteiten.

Leeftijd speelt geen rol, vanaf 18 jaar bent u welkom.
Kom gratis kennismaken, we hebben boules op voorraad. Als u na de kennismaking besluit lid te worden, betaalt u 40 euro per jaar contributie.

Wilt u meer weten over de jeu de boules-vereniging in Harmelen? Neem dan contact op met de secretaris Ans Vink: ansvink1960@gmail.com

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.