Home | Sporten | Inspanningstest Woerden (Begrijpbaar Bewegen)

Inspanningstest Woerden (Begrijpbaar Bewegen)

Wil je het uiterste uit je trainingen halen, dan heb je de waardes nodig die bij jou passen. We hebben allemaal een andere belastbaarheid. Vaste trainingsschema’s en standaard belastbaarheidsformules houden daar geen rekening mee.

Als je niet op geleide van je eigen belastbaarheid traint dan kan dit blessures als gevolg hebben. Anderzijds kan het ook resulteren in stilstand in vooruitgang, omdat je onder je niveau sport of niet weet op welke intensiteit je het beste kunt trainen. In beide gevallen train je niet effectief.

Dat kan anders! Wil jij je beter voelen, beter presteren en meer uit jezelf halen? Ga slim trainen! Doelen zijn er om te behalen, de manier waarop is voor iedereen anders. Train met de waardes die bij jou passen!

De inspanningstest is interessant en van waarde voor elke startende sporter, recreant en wedstrijdatleet die op hartslag wilt trainen.

“Hoe goed is mijn conditie? Op welke hartslag ga ik verzuren (omslagpunt) en hoe liggen mijn hartslagzones?” Dit zijn voorbeelden van vragen waar de test antwoord op geeft.

Een inspanningstest bij Inspanningstest Woerden wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Een inspanningstest bij Inspanningstest Woerden is iets anders dan een sportmedisch onderzoek bij een Sport Medische Instelling. Lees meer over sportmedische onderzoeken op de website www.sportzorg.nl en/of neem contact op met een sportarts.

Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Neem contact op!

Inspanningstest Woerden

Michael Meijer

06 – 29 20 79 35
info@inspanningstestwoerden.nl
www.inspanningstestwoerden.nl

Kenmerken

Sportaanbieder
Begrijpbaar Bewegen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.