Home | Sporten | Gymnastiek, kleutergym, jongensgym, trimgroep, seniorengroep, selectie turnen (Gymnastiekvereniging VEP)

Gymnastiek, kleutergym, jongensgym, trimgroep, seniorengroep, selectie turnen (Gymnastiekvereniging VEP)

Bij Gymnastiekvereniging VEP kan men van jong tot oud gymnastiek-lessen volgen en deelnemen aan gymnastiek-wedstrijden!

Seniorengroep dames/heren:

De lessen beginnen met een goede warming up om de spieren goed los te maken en te rekken en te strekken. Daarna zal er op de toestellen geturnd worden op het niveau dat je zelf wilt en kunt. Als je nog nooit geturnd hebt of als je jaren geleden geturnd hebt, het maakt allemaal niet uit, iedereen is welkom en de lessen worden aangepast aan datgene dat jij kan en wilt.

Locatie: Turnhal Snellerpoort
Dag / tijd: Maandag, 20.00 – 22.00 uur

Trimgroep dames:

Er is een uitgebreide les waarbij veel beweging, conditie, kracht en veel gezelligheid zorgt voor een gezonde en bewegelijke avond uit.

Locatie: Willem van Oranje school
Dag / tijd: Maandag, 20.00 – 21.00 uur

Kleutergymnastiek (jongens/meisjes 3-6 jaar):

Al spelend leren wij de kleuters om met elkaar en op de toestellen te bewegen. De beginselen van gymnastiek (o.a. rollen en zwaaien) zullen  worden aangeleerd waardoor de motoriek van uw kind wordt ontwikkeld en verbeterd.

Locatie: Bulwijk
Dag / tijd: Zaterdag, 10.00 – 11.00 uur

Recreatiegym meisjes 6 jaar en ouder:

De lessen beginnen met het losmaken van de spieren en daarna worden er verschillende oefeningen gedaan op de toestellen. Dit alles wordt spelenderwijs aan de kinderen aangeleerd waardoor zij een goede basis krijgen voor de turnsport.

Locatie: Bulwijk
Dag / tijd: Zaterdag, 11.00 – 12.30 uur
Jongensgym:

De lessen beginnen met het losmaken van de spieren en daarna worden er verschillende oefeningen gedaan op de toestellen. Dit alles wordt spelenderwijs aan de kinderen aangeleerd waardoor zij een goede basis krijgen voor de turnsport. Daarnaast worden er regelmatig spelletjes gedaan.

Locatie: Turnhal Snellerpoort
Dag / tijd: Maandag, 18.30 – 20.00 uur

Jong Talenten meisjes:

De lessen beginnen met een goede warming up om de spieren goed los te maken en te rekken en te strekken. Daarna zal de basis gelegd worden voor het turnen en zullen er verschillende oefeningen gedaan worden op de toestellen. Dit wordt met behulp van opbouwtechnieken gedaan. De kinderen zullen steeds meer zelf gaan doen en het zal stapje voor stapje wat moeilijker worden, afhankelijk van het kunnen van het kind. Hier zal per kind apart naar gekeken worden. Tevens zullen de kinderen wedstrijden doen op hun eigen niveau.

Locatie: Turnhal Snellerpoort
Dag / tijd: Vrijdag, 17.30-19.30 uur

Selectie meisjes/dames:

De lessen beginnen met een goede warming up om de spieren goed los te maken en te rekken en te strekken. Daarna zal de basis worden uitgebreid met moeilijkere onderdelen welke de kinderen aankunnen. Dit wordt met behulp van opbouwtechnieken gedaan. Afhankelijk van het kunnen van het kind zal de moeilijkheid worden bepaald. Tevens zullen de kinderen wedstrijden doen op hun eigen niveau.

Locatie: Turnhal Snellerpoort
Dag / tijd: Maandag, 18.00 – 20.30 uur
Woensdag, 16.00 – 18.30 uur
Woensdag, 17.30 – 20.30 uur
Vrijdag, 16.00 – 18.30 uur

Kenmerken

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.