Home | Sporten | GLI CooL leefstijlinterventie (Fysio Broekhuizen)

GLI CooL leefstijlinterventie (Fysio Broekhuizen)

Bent u de laatste tijd erg moe? Heeft u te weinig energie? Kampt u met overgewicht omdat het vinden van een goede balans zo lastig is? Dan is de GLI Leefstijlinterventie Cool iets voor u! De GLi Leefstijlinterventie CooL is erop gefocust dat u op een duurzame manier uw leefstijl kan verbeteren. Samen met andere deelnemers en een enthousiaste leefstijlcoach werkt u aan een sterker lichaam en een goede mentale balans. Ons Cool programma wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Het GLI CooL programma

Wilt u uw leefstijl verbeteren omdat u zwaarlijvig bent, ernstig overgewicht hebt, last van hart- en vaatziekten, een hoger risico op diabetes of een andere reden hebt om gezonder te gaan leven? Dan komt u in aanmerking voor het GLI leefstijlprogramma Coaching op Leefstijl, oftewel het CooL-programma. Bij dit programma gaan wij samen aan de slag om uw algehele leefstijl te verbeteren met als doel om blijvend gewicht te verliezen, waardoor u weer fitter door het leven kan!

Binnen het CooL-programma focussen wij ons op betere eetgewoontes en meer beweging: wij kijken naar het totaal plaatje. Wij gaan ook aandacht besteden aan een betere slaap, meer ontspanning, minder stress, een betere vitaliteit en een betere werk/privé balans. Hierdoor wordt u niet alleen lichamelijk sterker, maar ook mentaal!

Het programma

Met het CooL-programma streven wij samen naar een meetbare verbetering in leefstijl, gezondheid en kwaliteit van leven. Samen werken wij aan inzicht in basiskennis, motivatie, valkuilen en belemmeringen, zonder een al te grote focus op gewicht of voeding inname. Dit doen wij in twee etappes: een basis- en onderhoudsprogramma. In totaal zijn wij samen twee jaar bezig, verdeeld over 8 individuele gesprekken en 16 workshops.

Bij de 8 individuele gesprekken gaat u samen met de leefstijlcoach kijken naar uw gewoontes en stellen we samen doelen op om te werken aan een duurzame gezonde leefstijl. De workshops vinden ’s avonds plaats en zijn gericht op het uitwisselen van ervaringen, het geven van informatie, praktische tips en het doen van laagdrempelige oefeningen.

In het kort

 We kijken niet alleen naar eten en bewegen, maar leggen ook de focus op slaap, stress, planning, ontspanning en vitaliteit
 We houden niet van strenge diëten, maar kijken naar een voedingspatroon dat écht bij u past
 U doet dit niet alleen, samen met een leefstijlcoach en andere deelnemers werken we aan het verbeteren van uw algehele leefstijl
 Bewezen duurzaam effectief, zo kunt u dit ook doorzetten na het afronden van het programma

Voor meer info, zie https://fysiobroekhuizen.nl/gli-cool-leefstijlinterventie/

Kenmerken

Sportaanbieder
Fysio Broekhuizen

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.